20 Şubat 2008 Çarşamba

Mine dayımın çiftliği


Bugün Mine dayım geldi. "Mine dayımın Mersin'de bir çiftliği var, çiftliğinde 40 ineği var. Möö, mööö diye bağırır, çiftliğinde Mine dayımın.." Bir aydır görüşmüyorduk, büyümüşüm. Bugün annem Arçelik'e gidince, kapıp dayımı gelmiş eve. Geç gelmeselerdi daha da oynardık ama uykuya dayanamayıp yukarıdaki resim çekildikten sonra uyuyakaldım. Ha bir de unutmadan söyleyeyim, bugün sağıma soluma vücudumu ilk kez bütünüyle döndürdüm. Anneannem ve Ayşe abla pek sevindiler ama annem ve babam yanımda değildi. Anneannem hemen telefonla annemi arayıp müjdeyi verdi. Ah hafta sonu gelse de annemle oynasak, hasret gidersek, sarılsak, sarımsak, önüm arkam sağım solum sobeee..

2 yorum:

Lara Turan dedi ki...

bebişim, şirinem, prensesim, yaza sen badi badi yürümeye başladığında "möööleri" sevmeye gidecez. Oturmaya başladın artık, şimdiden yürüme çalışmalarına başla :)

Mine dayın :))

Cinderella dedi ki...

oyy oyy oyy hık demiş burnundan düşmüş dayısının, gözlere bak aynı ben, sinema bakışlı dilberim benim. :)) Anneside iltifatın kime gittiği konusunda şüphelerim var diyor yanımda :)) Bkışını severim senin.
sevgiler meleğim